Hitta parfym
Hugo Boss Orange Sunset EdT

Hugo Boss Orange Sunset EdT

Billigast är 30ml-flaskan som finns hos Parfym.se för 319 kr [köp här]

Mest prisvärd är 50ml-flaskan som finns hos Parfym.se för 319 kr (6.4 kr per ml) [köp här]

boss orange woman sunset edt är inspirerad av sommarens solnedgångar och en cocktail av vackra fruktiga noter. dess namn påminner oss om romantiska sommarkvällar med röda solnedgångar.en läcker blandning av kr&au ...[läs mer]
30 ml
396kr13.2kr/mlLykoFri frakt vid 500kr Köp här
50 mlbilligaste
319kr6.4kr/mlParfym.seFri frakt vid 800krKöp här
532kr10.6kr/mlLykoFri frakt vid 500kr Köp här

Produktbeskrivningar av Hugo Boss Orange Sunset EdT

boss orange woman sunset edt är inspirerad av sommarens solnedgångar och en cocktail av vackra fruktiga noter. dess namn påminner oss om romantiska sommarkvällar med röda solnedgångar.en läcker blandning av krämig, sensuella noter. doft av en häftig bukett av apelsin och tuberos, med ett hjärta av krämig sandelträ och vanilj som bas. nya boss sunset inbjuder till flirt och förförelse. samma själfulla sensualitet som präglar alla boss orange women-dofter. en doft för den passionerade och uttrycksfulla kvinnan. 30 ml.

En förbättrad version av Hugo Boss Orange - inspirerad av sommarens solnedgångar och en cocktail av vackra fruktiga noter. Dess namn påminner oss om romantiska sommarkvällar med röda solnedgångar. En läcker blandning av krämig, sensuella noter. En häftig bukett av apelsin och tuberos, med ett hjärta av krämig sandelträ och vanilj som bas. Nya Boss Sunset inbjuder till flirt och förförelse. Samma själfulla sensualitet som präglar alla Boss Orange Women-dofter. En doft för den passionerade och uttrycksfulla kvinnan. Lanserad 2010.

Den perfekta doften för en rofylld kvinna, som precis har haft en fantastisk dag!

Hugo Boss Orange Sunset Eau de Toilette Känslan av förväntan och glädje på ett lite lekfullt sätt. Topp: Italiensk Mandarin, Bergamott, Passionsblomma, Gröna Noter Hjärta: Rosépeppar, Natthyacint, Ros, Apelsinblomma Bas: Cederträ, Sandelträ, Läder, Vanilj 50ml

Inspirerad av solnedgång en vacker sommarkväll, skapades denna doft av sköra toner av mandarin, bergamott, vita blommor, rosor, sandelträd och krämig vanilj. Den omfamnar bäraren och förför sin omgivning på ett hemlighetsfullt vis.